język polski język angielski
Northcoast | Włoskie produkty premium

La Ruvida

Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Spaghetti
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Linguine
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Assortiti Misti
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
CASARECCE
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Rigatoni
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Fusilli
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Penne Rigate
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Spaghetti
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Eicolidali
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Penne Mezzeane
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Mezze Penne Rigate
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Fusilli
Makarony te produkowane są w 100% z semoliny, czyli gruboziarnistej włoskiej mąki z pszenicy twardej, tzw. durum.
Farfalle
Aktualności
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
MOZZARELLA HIGH PROTEIN JUŻ DOSTĘPNA!
Rewolucja na talerzu dla zdrowia i witalności.
Zobacz wszystkie aktualności
Przepisy
Orecchiette ze szpinakiem
Orecchiette ze szpinakiem
30 minut 2 osoby
Składniki: 300 g makaronu orecchiete, 400 g szpinaku w liściach, 300 g pomidorków koktajlowych, 100 g Parmigiano Reggiano, 3 łyżki...
Przygotowanie: Gotujemy makaron al dente – gdy będzie gotowy, odlewamy sobie ½ szklanki wody z makaronu. Na patelni podsmażamy rozdrobniony...
Zobacz wszystkie przepisy
Marki
Facebook Instagram